Translate

29 mai 2013

Viata ta e in mainile tale !


 

Viaţa noastră e doar în mâinile noastre, iar dacă vrem să fim fericiţi, noi suntem cei care trebuie să acţionăm deoarece nimeni nu va face asta în locul nostru.
Viaţa asta e a ta! Fă-ţi curaj să alegi ceea ce vrei să faci şi să o faci bine. Fă-ţi curaj să iubeşti ceea ce vrei în viaţă şi să iubeşti sincer. Fă-ţi curaj să păşeşti în pădure şi să fi o parte a naturii. Fă-ţi curaj să îţi controlezi propria viaţă. Nimeni altcineva nu poate să facă asta pentru tine. Fă-ţi curaj să îţi faci viaţa fericită.” – Susan Polis Schutz
Încercaţi să faceţi ceea ce vă place şi să vă faceţi viaţa cât mai frumoasă. O zi superbă să aveţi!

26 mai 2013

Am invatat...si mereu vom invata cate ceva....

VA DORIM SA AVETI O DUMINICA CAT MAI PLACUTA,ALATURI DE PERSOANELE DRAGI!
Criss & Miky
 
 
 
 

Weekend la munte !

Pentru cei care iubesc drumetiile in aer liber si doresc sa-si faca noi prieteni si de ce nu ,sa intalneasca viitorul partener de viata,agentia matrimoniala Not Alone,organizeaza un weekend la munte.
Locatia este pensiunea Alex-Ic Ponor,dotata cu piscina interioara cu apa incalzita,iar imprejurimile sunt idilice.
Programul este urmatorul:-plecare organizata din Cluj 30 August cu microbuz,seara dansanta cu bufet suedez.
                                         - Sambata - mic dejun-plimbare
                                                          - pranz-plimbare,piscina
                                                          - ceaun si foc de tabara
                                        - Duminica-mic dejun -plimbare,piscina
                                                           -pranz
                                                           - dupa masa plecare
Informatii la telefon:0741046621,0748515056

Love


Buona Domenica!

                    http://www.agentianotalone.com

24 mai 2013

Weekend placut !!


Quando arriva l'amore?

L’amore arriva quando meno te lo aspetti, quando credi che tutto sia finito… Si, arriva quando credi di aver amato già abbastanza e che più di così non avresti potuto amare. E lo senti, quando arriva, perchè ormai è parte di te.
http://www.agentianotalone.com
Seguiteci anche su facebook:agentia not alone

L'amore vero

http://www.agentianotalone.com

Iubeste viata!

http://www.agentianotalone.com

Buna dimineata,sa aveti o zi minunata!

                                        Va dorim o zi mununata!!
                                               Criss & Miky     (ne gasiti si pe facebook)
                                                   http://www.agentianotalone.com

22 mai 2013

Weekend la munte!

         Pentru toate persoanele singure ,care iubesc drumetiile in aer liber si doresc sa-si faca noi  prieteni,agentia matrimoniala Not Alone,organizeaza un weekend la munte,in perioada 28-30 iunie.
  Credeti ca aveti nevoie sa iesiti un pic din monotonia zilnica, si sa uitati pentru 3 zile de toate problemele?
 Acum aveti si ocazia perfecta pentru  a petrece cateva zile minunate la Pensiunea Alex din Padis!
         Daca doriti mai multe informatii despre acest eveniment si vreti sa participati,sunati-ne la numerele de telefon:0741046621;0748515056,Cluj-  Napoca. 
 
Va asteptam!
   
  

                                    http://www.agentianotalone.com

Multumeste pentru ceea ce ai!


Nu irosi timpul!


Buna dimineata!


O dimineaţă bună înseamnă o zi excelentă. Numai că dimineaţa bună este un vis pentru cei mai mulţi dintre oameni, iar primele ore ale zilei sunt adevărate provocări.

De la lupta împotriva alarmei până la joggingul de dimineaţă cei mai mulţi dintre oameni îşi încep ziua deja obosiţi.

Dacă vrei să ai o dimineaţă bună, nu trebuie decât să-ţi instaurezi o rutină. Dimineţile bune sunt relaxante iar rutina este cheia.Incepe fiecare zi,zambind,fi optimist si increzator.

O zi frumoasa iti garanteaza zambete, fericire si te incarca cu energie pana seara tarziu. Uita de griji, gandeste pozitiv si porneste cu dreptul dis-de-dimineata.
                                            http://www.agentianotalone.com

20 mai 2013

Prietenia

                               Sa aveti o zi cat mai frumoasa!   

Buna dimineata!

                                                  http://www.agentianotalone.com
                                                                 Criss & Miky

17 mai 2013

Viata merita traita


 
Am realizat ca noi, oamenii, ar trebui sa fim bucurosi pentru simplul fapt ca traim, ca ne trezim in fiecare dimineata si vedem minunata lumina pe care Dumnezeu ne'o daruieste, ca avem sansa de a zambi unui cer albastru, de a alerga prin ploaie, de a imbratisa pe cineva drag. Da! Sansa de a imbratisa pe cineva drag, ce poate fi mai frumos?
Intr-adevar, viata multora dintre noi nu e usoara, e plina de urcusuri si coborasuri dar, daca ar fi fost altfel s'ar mai fi numit viata? Majoritatea timpului ni l'am petrece fiind intunecati, morocanosi, cufundati tot mai mult in grijiile cotidiene. Oare cati dintre noi se opresc din eterna fuga luand o pauza in care sa priveasca cerul albastru? Cat de binecuvantati suntem noi, oamenii, fie si pentru faptul ca putem privi ( bogata maretia a lui Dumnezeu ). Ochii nostri pot cuprinde infinitul, iar sufletul capata acel echilibru de care avem atata nevoie.
Un alt motiv, poate cel mai inportant, este dragostea. Ce'am fi fara dragostea celor dragi? Ne'am stinge putin cate putin … Ce bine e cand cineva te iubeste si'ti arata acest lucru in fiecare zi. Dragostea e singura realitate si cea care ne face sa fim, de cele mai multe ori, altfel.
Un alt motiv care are legatura cu cel precedent este prietenia. Uneori, un singur prieten e de'ajuns. Cineva care sa inteleaga ce e in sufletul tau doar privindu'te in ochi, cineva care sa te sune ( sau sa iti trimita sms ) si sa-ti spuna , cineva care sa rada cu tine, sa planga cu tine, sa'ti fie alaturi cand cazi si sa te ajute sa te ridici, sa evolueze ajutandu'te sa evoluezi. Sau poate cineva care sa te tina de mana de fiecare data cand esti pe marginea prapastiei. Cum sa nu merite sa traiesti rugandu'te pentru un astfel de prieten?
Apoi, alte motive ar putea fi arta si, in general, capacitatea de a invata cat mai multe. Ce bine te simti atunci cand privesti un tablou frumos, cand citesti o poezie sau cand asculti o melodie sublima.
Ultimul motiv, care este un fel de concluzie la tot ce am scris pana acum este: insasi viata. Sa ne bucuram de binecuvantarea ca traim, ca putem iubi, putem invata si totusi putem lasa ceva bun in urma. Sa'i zambim vietii, orice ar fi! Viata merita traita o data ce ai gasit sa faci ceva inaltator, pentru ca sufletul tau sa se simta implinit!


 

15 mai 2013

Iubirea exista!

Constat cu tristete ca tot mai putini oameni mai cred in iubire. Tot mai putini oameni apreciaza gesturile romantice, tot mai putini le gasesc placute, necesare.
 Daca cineva te-a ranit groaznic, nu inseamna ca iubirea e un mit. Daca nu ai gasit persoana potrivita pe care sa o iubesti, nu inseamna ca iubirea nu exista. Daca dragostea nu ti-a fost impartasita sau ai fost mintit, cu siguranta nu a fost iubire.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti din drum. In cautarea iubirii aproape niciodata drumul cel mai scurt si cel mai usor nu va fi cel bun. Dar pentru ca alegem mereu calea cea mai simpla, ne dam batuti la prima dezamagire si ridicam in jurul nostru ziduri inalte de autoaparare.

Iubirea nu iti bate deseori la usa, uneori e necesar sa strabati un drum lung si anevoios ca sa dai de ea…
 Lacrimi amare au curs pe obrajii mei, ai tai, ai atator oameni. Dar eu am ales sa cred in continuare si mi s-a aratat ca acest sentiment chiar exista.
 Am iubit. Iubesc. Voi iubi. Mereu. Indiferent ca voi fi considerata siropoasa, exagerat de romantica, aeriana sau mai stiu eu cum. Nu-mi pasa! Pentru ca siguranta pe care ti-o da sentimentul ca esti un om iubit nu se compara cu nimic altceva. Si numai cine nu a simtit-o poate spune ca nu exista si ca e o prostie!

11 mai 2013

Ce este iubirea?

A iubi este insasi legea vietii, este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte acte fundamentale ale noastre.
Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil. Daca vom gandi atunci cand suntem plini de iubire, gandurile noastre vor capata profunzime si stralucire. Gandurile care se cladesc prin iubire vor fi mai luminoase decat razele soarelui.
Toate acestea si multe altele apara atunci cand iubirea este prezenta in fiinta noastra.
Sa invatam sa iubim cu adevarat, fara a cere vreodata ceva in schimbul iubirii noastre. Ba din potriva, sa ne bucuram ca ni se permite sa manifestam iubirea. Iubiti-va din toata inima pe voi insiva si nu va fie rusine de aceasta iubire.
Multi sunt de acord ca iubirea adevarata e minunata si se intreaba cum sa ajunga la ea. Ea este deja in voi, nu exista nici o reteta magica a iubirii pure. Daruirea de sine, sacrificiul total, rugaciunea si Gratia Divina te vor conduce cu siguranta acolo unde doresti, dar trebuie sa doresti asta din toata inima ta, din tot cugetul tau si din tot sufletul tau.

8 mai 2013

Fericirea vine din lucruri marunte

Fericirea vine nu doar din marile realizări pe care le avem, ci şi din lucrurile mărunte pe care le trăim zi de zi. Mirosul din aer după ploaie, râsul unui bebeluş sau găsirea unui chilipir ne pot ridica moralul când avem o zi proastă.
Pentru a ne simţi fericiţi, este suficient să observăm lucrurile şi întâmplările mărunte care ne fac să zâmbim şi ne aduc, fie şi preţ de numai câteva secunde, un sentiment plăcut. Deşi nu întotdeauna le conştientizăm, aceste lucruri mărunte, accesibile tuturor, contribuie într-o mare măsură la starea noastră de fericire. 

Fiecare persoană are mici plăceri care îi fac viaţa mai frumoasă, însă existe unele care de puţine ori dau greş:  
1. Să mergi cu picioarele goale prin nisipul cald.
2. Un sărut.
3. Râsul unui bebeluş.
4. Mirosul unei prăjituri cu ciocolată abia scoasă din cuptor.
5. Un răsărit sau un apus de soare.
6. O îmbrăţişare. 
7. Să ţii de mână persoana iubită.
8. Să râzi cu poftă.
 9. Să primeşti din senin un telefon de la cel/cea pe care îl/o iubeşti.
 10. Să cânţi tare în maşină.
 11. Să te uiţi la desenele animate pe care le iubeai cel mai mult în copilărie. 12. Să asculţi cum plouă stând în pat.
13. O limonadă/o bere rece într-o zi caniculară.
 14. Să dormi până mai târziu în weekend.
 15. O privelişte care-ţi taie răsuflarea.
 16. Să găseşti un loc de parcare foarte bun.
 17. O baie relaxantă.
 18. Un foc de artificii.
19. Să faci o persoană tristă să râdă.
 20. Mirosul din aer după o ploaie de vară .
21. Să te uiţi la poze din copilărie/tinereţe.
 22. Sentimentul plăcut după ce ai terminat de citit o carte bună.
 23. Să cumperi un chilipir.
 24. Să adormi în braţele persoanei iubite.
 25. Să te joci cu un animal de companie.
 26. Să câştigi un joc. Orice joc. 

Sunt atatela lucruri marunte,care ne fac fericiti.....

                     http://www.agentianotalone.com

6 mai 2013

Alegerile tale


Se spune că erau trei prieteni care îşi doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înţelepciune pe care îşi doreau să-l cunoască.
La un moment dat au ajuns la o răscruce, şi fiecare a continuat să-şi aleagă drumul după cum îl îndemna sufletul.
Primul a ales o cărare abruptă, ce urca drept către vârf. Nu-i păsa de pericole, dorea să ajungă la bătrânul din vârful muntelui cât mai repede.
A doua cale nu era chiar atât de abruptă, dar străbătea un canion îngust şi accidentat, străbătut de vânturi puternice.
Al treilea a ales o cărare mai lungă, care ocolea muntele şerpuind în pante line.
După 7 zile, cel care urcase pe calea cea abruptă a ajuns în vârf extenuat, plin de răni sângerânde. Plin de nerăbdare s-a aşezat să-şi aştepte prietenii.
După 7 săptămâni, ameţit de vânturile puternice care i se împotriviseră, ajunse şi al doilea. Se aşeză în tăcere lângă cel dintâi, aşteptând.
După 7 luni sosi şi cel de-l treilea, cu faţa strălucindu-i de fericire, semn al unei profunde stări de linişte şi mulţumire interioară.
Ceilalţi doi erau furioşi pentru că drumul lor a fost greu şi au avut mult de aşteptat, în timp ce drumul celui de-al teilea a fost o adevărată plăcere. Aşa că l-au întrebat pe bătrânul înţelept care a ales cel mai bine.
 Ce ai învăţat tu? îl întrebă pe primul.
- Că viaţa este grea şi plină de pericole şi greutăţi; că este plină de suferinţă şi adeseori ceea ce întâlnesc în cale îmi poate provoca răni; că, pentru fiecare pas înainte, trebuie să duc o luptă încrâncenată care mă sleieşte de puteri. Aşadar… am ales eu calea cea mai bună către tine?
- Da! ai ales bine… Şi tu, ce ai învăţat? îl întreă pe al doilea.
- Că în viaţă multe lucruri mă pot abate din cale; că uneori pot să pierd drumul, ajungând cu totul altundeva decât doresc… dar dacă nu îmi pierd încrederea, reuşesc până la urmă. Aşadar… am ales eu calea cea mai bună către tine?
- Da! ai ales bine… Şi tu, ce ai învăţat? îl întrebă pe ultimul.
- Că mă pot bucura de fiecare pas pe care îl fac dacă aleg să am RĂBDARE; că dacă privesc cu înţelegere, viaţa nu este o povară grea, ci un miracol la care sunt primit cu bucurie să iau parte; că iubirea care mă înconjoară din toate părţile îmi poate lumina sufletul dacă îi dau voie să pătrundă acolo. Aşadar… am ales eu calea cea mai bună către tine?
- Da! ai ales bine…
Uimiţi de răspunsurile bătrânului, cei trei prieteni au căzut pe gânduri. Şi au înţeles, în sfârşit, că la orice răscruce POT ALEGE… iar viaţa fiecăruia este rezultatul alegerilor făcute de-a lungul ei.
Măcar pe undeva prin vreun colţ de suflet… să mai găsim puţină răbdare, un strop de înţelegere… şi poate iubire!