Translate

30 mar. 2013

O seara minunata








Va doresc din toata inima o seara minunata!!
Bucurati-va de viata,profitati de fiecare clipa,spune-ti TE IUBESC atunci cand aveti ocazia,fara frica,nimic rau nu se poate intampla atata timp cat o face-ti din toata inima si cu tot sufletul !!!!!!
Pe curand
Criss

Viseaza,spera,zambeste,iubeste..........traieste

"Daca ai un vis,trezeste-te si urmeaza-l !"
"Cand iti doresti ceva cu adevarat,tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau."
"Gaseste curajul de a fi tu insuti,chiar daca inca nu sti cine esti."
                                                                                                                                  Coelho
"Peste douazeci de ani vei fi dezamagit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai facut,nu din cauza celor pe care le-ai facut."Mark Twain
"Daca lupti poti sa pierzi,daca nu lupti ai pierdut deja."
"Nu intodeauna trebuie sa intoarcem pagina,uneori trebuie sa o rupem."
"Viseaza ca si cand ai trai pentru todeauna,traieste ca si cand ai muri azi."James Dean
"Nu conteaza ata de mult ce faci,ci cata dragoste pui in ceea faci."Maica Tereza

Iubesti,deci............... traiesti

"O viaţă fără dragoste este asemenea unui an fără primavară.
Viata fara iubire este ca un copac fara flori si fara fructe.
Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta."

Un mod de viata


Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad. – John Burroughs
In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai. – Josh Billings

Iubesti viata? Atunci nu risipi ca un nesabuit timpul, caci din timp este facuta viata! – Benjamin Franklin
Bucura-te de viata, pentru ca iti da ocazia sa iubesti si sa muncesti si sa te joci si sa te uiti la stele. – Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei. – Senecaenry van Dyke
Invata din greselile altora, nu poti trai destul pentru a le face pe toate. – Anna Eleanor Roosevelt

29 mar. 2013

Despre viata



Viata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti, in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce se poate da, fiindca nu sti niciodata cand va cade cortina. – Sandra Brown

Intre Vis & Realitate.....





lupta pentru visele tale

 ” Oamenii sunt tristi deoarece sunt prizonieri in povestea lor personala. Toata lumea crede ca obiectivul vietii acesteia este sa urmezi un plan. Nimeni nu se intreaba daca acest plan este al lui sau a fost creat de altcineva. Strang experiente, amintiri, lucruri, idei ale altora si asta e mai mult decat pot duce. Dar isi uita propriile vise.”

28 mar. 2013


Cand iubesti cu adevarat inseamna sa il accepti pe celalalt asa cum este fara sa vrei sa il mai schimbi. (Ava Cadell)

TAJ MAHAL

                                                                         http://www.agentianotalone.com
 Taj Mahal, India
 Un monument inchinat dragostei

Monument al dragostei trainice, Taj Mahalul are multe locuri ce se ascund ochilor vizitatorilor grabiti. Baza rectangulata a cladirii este ea insasi un simbol. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii.
Ca o bijuterie straluceste Taj-ul in lumina lunii, captata de nenumaratele pietre pretioase incrustate in marmura. La rasarit intreg ansamblu pare roz, iara seara alb-galbui. Schimbarea culorilor se spune ca este simbolul starii de spirit a femeilor.

Beauty



Love

 Dragostea este darul pe care Zeii l-au dat Oamenilor singuri de sub cer. - Sir Walter Scott

un sfat...


trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti


Fiecare zi reprezinta un nou inceput, o noua mica viata. Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment, pana in aceasta zi. Aceasta zi ne da ocazii pentru a invata ceva nou: exista lucruri care ni se vor intampla doar o data in viata, si depinde de noi daca vom profita de acestea sau nu.
 Leo Buscaglia

27 mar. 2013

cauta fericirea...


Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
 Helen Adams Keller

Legenda lui Cupidon


  Cupidon este pentru toţi imaginea ingerului care, odată cu aruncarea sagetilor cu arcul sau fermecat, împarte si dragoste oamenilor din jur. Însă copilul gingaş care arunca cu săgeţi nu a fost dintotdeauna asa.
  În mitologia greaca Cupidon era fiul de temut al zeiţei dragostei, Venus si al lui Zeus. Acest fiu neastamparat arunca săgeţi de iubire în oricine, fie ca era om sau zeu. Se spune ca mama sa, fiind geloasa pe frumuseţea unei muritoare pe nume Psyche, i-a ordonat lui Cupidon sa o omoare. Acesta însă s-a îndrăgostit de ea si s-au casatorit. Fiind muritoare, Psyche nu avea voie sa-si privească soţul. Intr-o zi sora sa a convins-o sa se uite spre soţul ei si drept pedeapsă, Cupidon a părăsit-o intr-un camp pustiu.
  Fiindu-i dor de soţul sau, Psyche s-a dus la templul zeiţei Venus pentru a-l găsi. Acolo, zeita frumuseţii i-a făgăduit ca-l va găsi doar dacă îndeplineşte anumite îndatoriri. Cea mai grea era o calatorie pe taramul lui Hades, zeul întunericului, pentru a-i aduce intr-o cutie puţin din frumuseţea soţiei acestuia. Psyche nu a dat înapoi însă a cedat tentaţiei de a deschide cutia. Pentru acest lucru a fost adormita intr-un somn de moarte din care doar dragostea o mai putea salva. Cupidon a fost cel care a salvat-o iar Venus, înduioşată de iubirea dintre cei doi, a facut-o si pe Psyche zeita.
  Povestea dragostei dintre muritoarea Psyche si zeul Cupidon face inconjurul lumii în fiecare an de Valentine’s Day. Întreaga legenda reprezintă ideea ca dragostea este posibila oricum si oricand, ca iubirea dintre doi oameni trece peste toate neputinţele, ideile preconcepute si depăşeşte orice barieră. Fie ca atunci cand va fi momentul,Cupidon sa va atingă cu săgeţile lui si sa va umple sufletele cu iubire!
http://www.agentianotalone.com

Iubirea nu tine cont de varsta

Dragostea nu tine cont de varsta, de cultura, de religie, de societate.Ea doar apare fara sa te intrebe daca este logic, daca este bine sau daca vrei. In momentul in care sageata lui Cupidon te-a lovit, nu mai tii cont de nimic: barierele dispar, limitele sunt deasupra cerului iar inima o ia la galop. Nu mai ai reguli, noptile devin zile, iar gandul zboara intotdeauna la el. Iubirea este un fapt pe care nimeni si nimic nu ti-l poate nega.
http://www.agentianotalone.com


"Care este cel mai important lucru in viata asta?
Sa traiesc sau sa ma prefac ca traiesc?
Viata este uneori foarte zgârcita: trec zile, saptamâni, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa urmatoare ai mai mult decât poti accepta."

Paulo Coelho

iubirea cel mai frumos sentiment

“Lauda-ma…as putea sa nu te cred. Critica-ma… as putea sa nu te plac. Ignora-ma… as putea sa nu te iert. Incurajeaza-ma… as putea sa nu te uit niciodata. Iubeste-ma si voi fi obligata sa te iubesc.” - William Arthur Ward
http://www.agentianotalone.com



dragostea

 “Cel mai frumos dintre toate lucrurile in viata este sa intalnesti o alta fiinta umana alaturi de care sa iti petreci viata. Relatia este o adancime tot mai mare, frumusete si bucurie o data cu trecerea anilor. Iubirea dintre doua persoane este cel mai minunat lucru. Dragostea nu poate fi gasita daca o cauti in disperare sau daca iti doresti si te rogi sa o ai. Este vorba despre un accident divin si cel mai minunat lucru al vietii.”

26 mar. 2013

Dragostea..

In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. – Paulo Coelho


“In iubirea adevarata daruiesti totul din tine, fara sa te gandesti cand si ce vei primi rasplata.”


"Care este cel mai important lucru in viata asta?
Sa traiesc sau sa ma prefac ca traiesc?
Viaţa este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni şi ani fără să simţi nimic nou. Totuşi, odată ce se deschide o uşă, o adevărată avalanşă pătrunde prin spaţiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa următoare ai mai mult decât poţi accepta."

Paulo Coelho

Trebuie sa cautam dragostea

Programul fiecaruia a devenit foarte incarcat,de aceea agentiile matrimoniale ar putea fi o solutie  sigura in alegerea si gasirea unui partener potrivit pentru cei care isi doresc iubire, respect, o familie. Oamenii apeleaza la serviciile acestora in speranta de a-si completa golul reprezentat in viata lor de lipsa partenerilor.http://www.agentianotalone.com