Translate

28 sept. 2013

Forta iubirii !

Persoanele de succes sunt cele care stiu sa individualizeze repede si in mod clar propria jumatate,aceasta fiind si sursa lor constanta de energie.Iubirea ne da energia si forta de a face imposibilul posibil.

26 sept. 2013

Ce este iubirea?

Multi spunem ca iubirea doare, nu este adevarat.Singuratatea,refuzul,pierderea unei persoane dragi doare.Majoritatea confundam aceste lucruri cu iubirea,dar in realitate,iubirea este singurul lucru pe acest pamant care vindeca toate durerile si ne face sa ne simtim minunati,invincibili.
http://www.matrimonialecluj.eu/


Nu fii îngrijorat ca drumul tau nu este la fel cu al celorlalti

Nu fii îngrijorat ca drumul tau nu este la fel cu al celorlalti. E nevoie de curaj ca sa fii tu însuti si sa nu traiesti reactionând la ceea ce le place sau le displace altora. Fii curajos si urmeaza-ti inima.
Tu trebuie sa-ti urmezi propria ta cale unica, pentru a te onora pe tine însuti si pentru a-ti îndeplini telul spiritual.Daca sensul vietii tale îi incomodeaza pe alti oameni, atunci ei nu trebuie sa împartaseasca aceasta calatorie cu tine.
Daca asa stau lucrurile, nu fii dezamagit. Atunci când ceilalti aleg sa plece –  aceasta se datoreaza, de obicei, faptului ca ei trebuie sa mearga într -o anumita directie, pentru a se onora pe ei însisi.
http://www.matrimonialecluj.eu


22 sept. 2013

In viata exista si suparari si bucurii....

"In viata exista si suparari si bucurii. Suntem vulnerabili cand avem greutati, poate pentru ca in acel moment le punem inaintea fericirii, le vedem numai pe ele. Sa pastram in inima noastra un coltisor neintinat... rezervat numai fericirii sufletului, in care sa ne intoarcem cand avem greutati, in care sa ne incarcam pozitiv si sa reusim sa anihilam partea negativa... Fiti risipitori cu iubirea" – Osho
Va dorim o duminica placuta,alaturi de cei dragi!

18 sept. 2013

Dragostea e acel "ceva"..care da un sens frumos vietii!

Fiecare vede si simte diferit iubirea, are asteptari diferite de la ea, sufera diferit din cauza sau din lipsa ei.
Eu zic ca dragostea e acel “ceva” dupa care alergam cu totii si il cautam si unde nu e, e acel “ceva” care poate topi si cele mai reci inimi, e acel “ceva” care da un sens frumos vietii.
 

16 sept. 2013

Vino cu noi !


Buna ziua,Pentru a incepe saptamana in mod eficient,am un anunt de facut.Sunt printre membrii clubului nostru persoane din toate colturile tarii care doresc sa fie alaturi de noi cu ocazia sarbatorilor de iarna,dar au o problema,distanta.Cred ca am gasit solutia.Cei dornici pot sa ne contacteze iar in momentul in care, din localitatea respectiva sunt 2-3 persoane care doresc sa vina la munte,noi putem sa va punem in contact si sa veniti impreuna,facilitand astfel deplasarea pana aici.
Va doresc o saptamana minunata,in care gandurile bune sa va lumineze si sa gasiti solutiile la problemele cotidiene .
Telefon:0741046621,0748515056

Cea mai frumoasa zi din viata ta!


14 sept. 2013

Speranta

Este o zi minunata,sa ne bucuram de ea !
Sa privim lucrurile dintr-o perspectivă luminoasă, cu speranțe pozitive ... toate vor merge bine. Cât timp ne dorim ceva, cu o anumită intensitate, crezand ca putem obține acel lucru îl vom obține.
Daca pare ca nu functioneaza,sa nu ne ingrijoram,se intampla pentru ca nu mereu ceea ce ne dorim ne este și necesar, folositor,in favoarea nostra.

http://www.matrimonialecluj.eu

13 sept. 2013

Schimba-ti viata !


Viata ta este in mainile tale, depinde numai de tine,de alegerile pe care le faci.Incearca sa faci numai lucruri frumoase,nu ai prea mult timp si nici prea multa energie de pierdut. Viata este atat de scurta, este pur si simplu stupid sa o pierzi in tristete, in furie, in ura, in gelozie. Folositi-va energia in iubire, in actiuni creatoare, in prietenie, in meditatie; indreptati-va spre ceva care sa va inalte.
Sa ai o zi minunata cu pace in suflet  !

http://www.matrimonialecluj.eu
 


6 sept. 2013

Singles Party !

Duminica 22 Septembrie,ora 19, 
Agentia Matrimoniale Not Alone organizeaza SINGLES PARTY.
Acest eveniment se adreseaza celor “singuri” care-si doresc sa iasa,sa se distreze si sa cunoasca oameni noi. 
Daca sunteti singuri, haideti cu noi! 
Rezervari la telefon :0748515056, 0741046621

www.matrimonialecluj.eu


Speed dating !

Agentia Matrimoniala Not Alone,organizeaza in data de Vineri 27 Septembrie,ora 19, Speed Dating.
Esti singur,doresti sa-ti gasesti jumatatea dar nu sti unde?
Participa cu incredere la acest eveniment,unde ai ocazia sa intalnesti persoane care cauta acelasi lucru ca si tine si poate impreuna veti gasi,iar visul vi se va implini
.
Pot participa doar persoanele inscrise.
Pentru inscrieri sunati la telefon:0748515056,0741046621
www.matrimonialecluj.eu


Primii fulgi de nea - weekend la munte !

Ti-ar placea sa admiri din piscina caderea primilor fulgi de nea?
Agentia Matrimoniala Not Alone organizeaza ,dupa data de 15 Noiembrie, un weekend la munte.Acest eveniment se adreseaza tuturor persoanelor singure,care doresc sa se bucure de viata,sa se distreze,sa cunoasca oameni noi,sa iasa din rutina zilnica.Se va forma un grup de 30 de persoane,cazare in camera dubla,cu baie proprie si apa calda non-stop,piscinia interioara cu apa calda,iar daca va fi zapada puteti beneficia de plimbari cu snowmobilul si sania trasa de cai.
Costul acestui weekend este de 350 lei si include: transport,cazare 2 nopti, 3 mese zilnic si nelipsitele surprize.
Rezervari la telefon:0748515056,0741046621

www.matrimonialecluj.eu

4 sept. 2013

Vrei sa-ti gasesti sufletul pereche ?

Daca se afla printre cititorii acestui mesaj,un dom din Craiova sau Bucuresti,care doreste sa-si gaseasca o partenera de viata,rog sa ne contacteze la telefon :0741046621.
Doar apeluri serioase,multumesc !
www.matrimonialecluj.eu